Izvor:
14.09.2018 u 13:52
0

IZVESNI SIMA UNEO POMETNJU KOD VOLJENKE: LJUBAVNIK otkrio kakva je zapravo ZVEZDA DEVEDESETIH!? (FOTO)

Telefonski poziv koji je ubacio crv sumnje oko Voljenke?

U jednom trenutku tokom popodnevnog druženja, u vilu se uključio izvesni Sima, koji je pomogao Voljenki da ona preboli svoju bolest, o čemu je popularna pevačica poslednjih dana mnogo pricala.

Prvo nije bila sigurna da je to on, te mu je rekla:

Nije ovo Sima, prepoznala sam po akcentu – bila je sigurna Voljenka, ali kako je razgovor nastavio, ona se razuverila.

Sima nije imao reči hvale za nju, te joj je poručio:

Trebalo bi da te bude sramota, jer nisi ispričala sve kako je bilo. Nije bilo baš divno I krasno kako ti nekada pričaš tu u vili

Kako je razgovor dalje nastavljen, prijatelj zvezde devedesetih, ispričao je detalje njihovog intimnog odnosa:

S njom sam delio i dobro, i zlo, ali ona nije uvek ispadala tako fina kako se predstavlja. Ona je jaka samo na recima i to onda kad to njoj znaci samo, kako bi izvukla veću korist – zaključio je Sima, a potom se poziv prekinuo.

Voljenka je ostala zatetčena ovim pozivom, nije htela mnogo da komentariše, već je odmah prešla na drugu temu.

Da li je ovim telefonskim pozivom, izvesni Sima, koji se predstavio kao Voljenkin intimni prijatelj uneo crv sumnje u karakter I iskrenost pevačice?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter