Izvor:
18.09.2018 u 10:59
0

NIJE USPELA DA SAKRIJE SUZE: Ilijana se nakon sek*a sa Božom rasplakala jer se setila Dike?! Ili zato što je Boža loš ljubavnik?!

Božidar Milovanović je uspeo da zavede jos jednu cimerku, atraktivnu plavušu Ilijanu.

Naime, Boža i Ilijana su tokom žurke razmenjivali zaljubljene pogleda, da bi se nešto kasnije opustili i poljubili naočigled svih stanara u vili.

Boži nije dugo trebalo da nagovori plavušu na zajedničko tuširanje, te su takmičari otišli u tuš kabinu u kojoj su akcijali do ranih jutarnjih časova.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jesu suze koje Ilijana nije mogla da sakrije, a rasplakala se posle intimnog druženja sa "lošim momkom"

– Sve je ok, samo me pusti.Emotivnija sam ovih dana nego inače, iskuliraj samo, pravi se da nisi video da plačem- objašnjavala je Ilijana Boži.

Podsetićemo Vas da je Ilijana u vili ispričala potresne detalje iz njene veze sa Dikom, te je istakla da se nada da će joj boravak u rijalitiju pomoći da zaboravi svoju bivšu ljubav.

Da li je upravo prisećanje na Diku razlog njenih suza ili se Vagićeva razočarala u Božino seksualno umeće?

Boži je Ilijana treća devojka u rijalitiju, a kako mnogi takmičari komentarišu verovatno će biti i treća sreća.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter