Izvor:
18.09.2018 u 20:53
0

BILI SU BEZ PREBIJENE PARE: Boža OTKRIO kada je prešao na ONU stranu zakona! (FOTO)

Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, pa mu je drugo pitanje palo dosta tečko. Kako je poznato, jedan od težih životnih situacija, Boža je podelio sa svojim cimerima, ali je večeras odlučio da na sve odgovori bez dlake na jeziku.

Drugo pitanje glasilo je: Da li je istina da si bio u situaciji da nemaš ni za hleb?

Božin odgovor bio je da je to istina, ali onda je objasnio celu situaciju:

Kad je majka ostala bez svih poslova, ostali su u teškoj situaciji. Tetka nas je pomagala, to je prekretnica mog života. Prešao sam sa one strane života, nisam mogao ništa da radim, zbog mojih godina. Odrastao sam u društvu gde su skoro svi bili sa druge strane zakona, to je počelo da me privlači, luksuz, imao sam tada 17 godina – voditeljka ga je upitala kako mu je majka reagovala na njegovo društvo:

Ona nikada nije gledala ko je kakve vere i ostalog, gledala je ko je čovek i ona je imala takve ljude oko sebe

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter