Izvor:
18.09.2018 u 21:10
0

BOŽINA MAMA U VILI, PRUŽILA MU JE PODRŠKU: Ukućanin otkrio kojim stvarima se bavio da bi PREŽIVEO! Svi su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Jedan od najintrigantnijih takmičara sedme sezone rijalitija ,,Parovi" Božidar Milovanović, pristao je da otkrije sve najmračnije tajne iz svog života.

Važi za momka koga je ulica odgajila, te mu je životna priča koju je rešio da podeli sa širokim auditorijumom, teško pala.

Treće pitanje glasi: Da li je istina nekad radio nešto čega se plašiš, samo da bi pomogao bolesnoj majci i porodici?

I ovog puta je dao potvrdan odgovor, a zatim je želeo i da objasni koja su to dela:

Taj nedostatak novca, takvo okruženja. Počeo sam da se bavim dilovanjem policiji. Nisam želeo da radim ništa što je skruno, samo sam želeo da preživim – odgovorio je Boža i time iznenadio sve cimere u vili.

S obzirom da sam odgajan u takvom okruženju, bio sam tip koji je bio maltretiran u školi, i sve se to javilo u meni kao odbrambeni mehanizam. Nisam bio ni popularan, ni lep, ni hrabar, nas su tukli momci koji su hteli da se dokažu. Do prve tuče kada sam rešio da se odbranim – pričao je Boža sa suzama u očima, ali rešen da sve ispriča do kraja.

Zatim mu je Produkacija pustila paparaco snimak, gde su njegovi sugrađani pričali o njemu. Među komentarima bilo je samo podrške za njega, te su mu svi govorili da izdrži do kraja, ali su mu zamerili vezu sa Dinom Galorini.

Ali kada se pojavila njegova majka na videu, suze su mu pošle same. Majka je imala samo reči hvale za svog sina, pružila mu je najveću podršku, što je ukućaninu mnogo značilo:

Ljubi te majka najviše na svetu – bile su završne reči njegove mame.

Poligraf njegov odgovor prepoznao je kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter