SUKOB SA POLICIJOM ESKALIRAO KRVLJU: Boža se pravio da je mrtav, kako bi preživeo napad! (FOTO)

 

 

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Četvrto pitanje za Božu bilo je - Da li si nekad ušao u sukob sa policijom i pružio otpor?

 

 

Kako je već rekao da je rešio da otkrije sve o svom životu, događaje sa one strane zakona, Boža je potvrdio i ovo pitanje.

Ne ponosim se time, ja nisam znao da je taj čovek policajac. Ja sam bio u srednjoj školi, bio sam veoma nervozan, profesori ljuti na mene. I moj drug je ušao u razred i rekao da ima problem, ispričao je da ga je neko ošamario, dotrčao je do mene, okupio sam tu drugare i sačekali smo te momke posle škole. Rekao sam mu da neću to da rešavam problem umesto njega, nego ćemo skloniti sve njih, pa neka reše oni to - započeo je Boža o prepričavanju događaja, pa nastavlja:

- I onda je jedan ćelavi, krupniji čovek počeo da me gura, vuče. Ja sam ga odgurnuo i počeo da ga udaram. Nisam video kad je izvadio motorolu i udario me u nos. Međutim, prijatelji su mi rekli da je u on u jednom trenutku izvadio značku, ni to nisam video, pa sam ga udario u tu značku i to ga je i raskrvarilo. On me je uhvatio za jaknu, ali sam se izvukao, pocepao mi je jaknu. Napravio sam tri koraka,  a onda me je stigao i počeo da se gušui i onda sam se napravio da sam mrtav -

Kako je hteo da završi priču o sukobu, rekao je - Neki mercedes je prišao, naglo zakočio, tu neki lik koji je već imao sukob sa tim policajcem i odvezao me -

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live