Izvor:
19.09.2018 u 08:43
0

UPORNOST SE ISPLATILA: Dina pala na Milijev šarm! Napokon našla pravog muškarca za sebe?! (VIDEO)

Milutin Radosavljević Mili, poznati zavodnik i srcelomac, pokušao je da se približi Dini, nadajući se da će je kupiti komplimentima.

Nema sumnje da je Galorinijevoj prijala Milijeva pažnja, ali je ostala dosledna sebi i nije mnogo marila za njegovo udvaranje jer je to pripisala alkoholu.

– Fantastična si.Zaista si dobra devojka.Imam svoj sud, neću mnogo da ti pričam –

Dina Galorini, jedna od mnogobrojnih lepotica sedme sezone rijalitija "Parovi", nije imala sreće sa muškarcima u vili.

Naime, Dina je na početku rijalitija ostvarila vezu sa Ivanom Marinkovićem, ali su zbog njegove posesivnosti i ljubomore stavili tačku na njihov odnos.

Nakon ljubavne afere sa Ivanom, takmičarka je se upustila u ljubavnu romasu sa Božom, ali ju je Milovanović vrlo brzo ostavio uz objašnjenje da još uvek gaji emocije prema bivšoj devojci.

U narednom videu pogledajte kako se na simpatičan i suptilan način Mili udvarao Dini:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter