Izvor:
19.09.2018 u 10:37
0

KAJEM SE ZBOG SEK*A SA LAKIĆEM: Bels okrenula novi list, a i priču! Nikoli nije bilo svejedno kada je OVO čuo!

Tokom emisije Jutarnja kafica sa Zagom, Bels je otkrila da joj je krivo što je njeno učešće u prethodnoj sezoni obeležio snimak Lakićevog i njenog seksa u tuš kabini.

– Bila sam mirnija u prethodnoj sezoni.Jedino što je mene remetilo je klip koji me je obeležio.Opet kažem ništa nije bilo vulgarno, jer se ništa mnije videlo, osim zvučnog efekta koji nijeo bio prijatan za slušanje.Kajem se zbog tog postupka, ali to je bilo iz ljubavi –

– Nisam bila promišljena u prošloj sezoni, kajem se zbog eksplicitnih scena iz rijalitija.Lakše mi je sada kada znam da to više ne postoji na youtube-u – objasnila je Izabela.

Nikoli Lakiću, Belsinom bivšem dečku, nije bilo svejedno dok je slušao ove reči, ali nije želeo da komentariše.

Podsećamo Vas da je Lakić u vezi sa Cokom, a njihova veza bila je na klimavim nogama zbog mnogih spekulacija da se ljubav između Bels i Lakića nije ugasila.

Međutim, kako se čini, bivši ljubavnici su sada u srećnim vezama, a do kad će trajati mir i sloga između bivših partnera, ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter