Izvor:
20.09.2018 u 08:37
0

POKUŠALI DA PREVARE RIJALITI REŽIM: BOŽA I ILIJANA IMALI SE*S U TUŠ KABINI!

Ilijana Vagić, zavodljiva plavuša i Boža su od skoro u ljubavnoj vezi. Nakon periepetije oko Ilijaninog bivšeg dečka Dike , Ilijana ga je potpuno prebolela i okrenula se momku od, kako ona kaže, koga ne može da se odlepi. Njih dvoje već danima se ne odvajaju jedno od drugog, savršeno su se uklopili te su želeli da provere koliko se kapiraju na drugim nivoima.

Poznato je da je tuš kabina jedno od retkih mesta u vili Parova gde nema kamera. Ali ono što se čuje i te kako se dogodilo.

U ranim jutarnjim časovima, Ilijana Vagić i Boža koji su od skoro u emotivnoj vezi, od danas su svoju vezu popeli na stepenik više.

Savršeno su čekali trenutak da ostali ukućani od nominacija budu izmoreni i da zaspe, te su se uputili ka tuš kabini gde su vodili ljubav bez znanja ostalih takmičara.

Da li Boža i Ilijana zaista uspeli da prevare rijaliti režim ili su ovog puta malo slagali sebe kako bi više uživali?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter