Izvor:
20.09.2018 u 12:10
0

ILIJANA ŠOKIRANA: BOŽA OTVORIO DUŠU I OTKRIO ISTINU OD KOJE SE LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Učesnici su tokom emisije "Jutarnja kafica" najviše diskutovali o raskidu Benjamina i Izabele Anderson.

-To je jako ružno što je uradio, pokazao je da nije zreo i da ne zna šta želi, mislim da mu više ni jedna devojka neće verovati – rekla je Ilijana o Benjaminu.

Međutim, da situacija bude zategnutija, učinilo je i to što se Benjamin odmah smuvao sa Izabelom Alijoski, i na taj način dokazao kako su njegove reči ljubavi upućene Andersonovoj lažne.

– Ma ja ga razumem, on je klinac koji ne zna šta hoće, a šta ne, mora još uvek da odrasta, ja sam lično od njega bio sto puta gori – priča Božidar i nastavlja.

– Ono što sam ja radio drugim devojkama je bilo očajno, ali dobro, ja sam tek sa 26 godina shvatio koliko je ljubav bitna, verovatno će i Benjamin za koju godinu to isto shvatiti – zaključio je Boža.

Ali, Ilijana nije podržala svog dečka ovoga puta.

– Ma daj molim te, to su gluposti, kako možeš nekome reći da ga voliš najviše na svetu, a potom se sutra smuvaš sa drugom devojkom – izričita je bila Ilijana.

I Zorica je takođe branila Ilijanin stav.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter