Izvor:
22.09.2018 u 10:55
0

SVAKI MARKETING, JE DOBAR MARKETING: Coka ponosna na snimak njenog sek*a sa Lakićem! Ovo će joj biti odskočna daska za dalju karijeru?! (VIDEO)

Iako je Coka negirala seks sa svojim dečkom iz vile, Nikolom, produkcija je iznenadila sve takmičare, pa su uoči roditeljskog sastanka premijerno odgledali Cokinu i Lakićevu akciju na krevetu.

Atraktivna plavuša je istakla da se ne kaje što je prekršila obećanje dato svojim roditeljima i da ne bi trebalo niko da je osuđuje jer se zaljubila:

– Omaklo mi se, ja sam milion puta ovde pogazila svoje reči, ali ono što osećam prema Nikoli je mnogo jako –

Podsetićemo Vas da su Nikola i Coka raskinuli, kada je Nikola saznao da je njegova devojka uzimala novac od izvesnog biznismena iz Dubaia, a vlasnik kockarnice joj je kupovao garderobu.

Takmičarka tvrdi da sa njima nije bila intimna, ali Lakića je pogodilo što ovu priču nije čuo od nje:

– Potencira kako je ona svesna da je nezanimljiva jer o njoj ne mogu ništa intrigantno da iskopaju, kaod ono međutim.Saznam ovako nešto, a ona se pravi luda –

U narednom videu pogledajte kako Coka oštro brani svoju ljubav sa Nikolom:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter