Izvor:
22.09.2018 u 12:59
0

NE ŽELIM JE U SVOJOJ BLIZINI, ONA JE JEDAN FOLIRANT: BAKI B3 EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL OTKRIVA U KAKVOM JE ODNOSU SA BELS!

Istaknuti denser devedesetih ušao je u sedmu sezonu Parova kako bi povratio staru slavu, ali ističe da se nada i glavnoj nagradi.

Baki B3 ima ženu, koju kako kaže voli najviše na svetu, međutim, takmičari su primetili da su se rodile emocije sa njegove strane prema Bels.

U intervjuu za Happy portal Baki otvoreno priča o svim aktuelnim temama u vili, a otkriva i koga ne želi da vidi u trci za glavnu nagradu.

1. Važiš za jednog od najvećih šoumena u vili parova, koji je uvek raspoložen za igru i smeh, da li si zadovoljan dosadašnjim učešćem u sedmoj sezoni ili bi ipak nešto promenio da možeš?

– Hvala ako je tako, odnosno hvala na komplimentima da sam najveći šoumen, to mi mnogo znači.Zadovoljan sam svojim učešćem jer sam spontan i uvek iskren, makar me ta iskrenost koštala.

2. Tvoj blizak odnos sa Izabelom Alijoski zaintrigirao je mnoge, a većina takmičara ističe da si zaljubljen u nju.Kako komentarišeš njen naprasan ulazak u vezu sa Benjom i da li te je time razočarala, jer je evidentno da ste se posle toga udaljili?

Moj odnos sa Izabelom je isključivo drugarski i ništa više od toga, rekao sam da mi prija njena energija i da imamo dosta toga zajedničkog, a kada to kažem mislim na ljubav prema muzici i plesu.Prija mi njeno društvo, ali nisam zaljubljen u nju.Nisam se udaljio od nje zbog Benjamina kako mnogi komentarišu, već sam provalio njenu igru koja je mnogo smešna, to mi se ne dopada i zato ne želim da sam u njenom društvu.

3. Strasti između Lakića i tebe su se smirile, da li je povod za vaše svađe upravo Izabela ili postoji neki drugi razlog koji remeti vaš drugarski odnos?

Sa Lakićem sam imao sukom oko sitnica i gluposti, ali to nema nikakve veze sa Izabelom.

4. Da li smatraš da su emocije između Enise i Đorđa iskrene ili je u pitanju taktikak kako bi se priča zavrtela oko njih?

Kao što ne verujem u njihovu priču, tako ne verujem ni u neke druge priče.Ovde je većina kao u filmu ili nekoj seriji, tako da ne verujem apsolutno nikome ništa i tako će ostati do kraja mog boravka

5. Koji takmičar te najviše nervira i zbog čega, ko je najneiskreniji, a kome mesto nije u vili?

Nikoga u vili ne shvatam i ne prihvatam za ozbiljno, tako da niko ne može da me iznervira, a mnogima nije mesto u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter