Izvor:
22.09.2018 u 13:47
0

MAMA MARINA PONOVO SEJE STRAH: Lakić nije smeo da progovori pred NJOM! (VIDEO)

Jedna on najpopularnijih mami je ponovo ušla u vilu.

Naime, Marina Lakić, majka takmičara Nikole došla je na roditeljski sastanak, zbog neprimerenog vladanja njenog sina, kako kaže.

Ono što joj je ovaj put zasmetalo, jeste video klip koji je pušten u toku emisije, gde se jasno vidi vrela akcija njenog sina i njegove nove devojke, Aleksandra Tasić Coke, sa kojom je raskinuo.

Pazi dečko šta pričaš. Ja ne mogu da verujem, ono zbog čega meni nije bilo dobro, jeste to što se ona smejala dok je taj snimak pušten, a dobro znaju oboje ko ih gleda od kuće – bila je vidno ljuta Marina.

Poznato je i kroz prethodne sezone da se Lakićeva mama uključivala kad god je trebalo, ali i onda kada nije, te su mnogi gledaoci dobili utisak, kao i takmičare da mu majka bira devojke.

Kakva ljubav između vas kad se znate 15 dana samo. Samo da ti kažem, neke stvari koje je Izabelina majka uradila, kapa dole, samo da ti kažem – izjavila je Marina.

Međutim, ono što je dovelo do rasprave, jeste Nikola koji je želeo da odbrani sebe, ali i svoju devojku od osuda, držeći je za ruke, što mu baš i nije pošlo za rukom, jer mu je majka bila vidno potrešena i nije želela da mu dozvoli da promeni istinu, jer kako navodi, kod kuće je sedela u fotelji i gledala još eksplecitniji seksualni čin između para koji od početka se susretao sa predrasudama, što zbog Lakićevih godina, ali i zbog njegove rijaliti karijere, kako su izričiti bili Cokini roditelji.

U videu koji sledi, pogledajte kako je tekao ceo roditeljski sastnak između famoznog para:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter