Izvor:
22.09.2018 u 22:25
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: ELVIN KADRIĆ NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA SVOJOM MAJKOM! (FOTO)

Nakon što je otkrio da su mu deda i otac nestali u ratu i da mu brat boluje od autizma, rešio je da progovori i o svojim prodočinim odnosima.

– Ja se sa svojom majkom nisam nikada svađao, međutim, očuh i ona žive odvojeno od mene, jer žele svoj mir – priča Elvin i nastavlja.

– Oni mene jesu razočarali, ali ih razumem, previše su se brinuli oko svega, svakako je moj brat sa mnom, oni i dalje ne mogu da se pomire da je bolestan – završava Kadrić.

Ukućani nisu bili sigurni zbog čega je to tako, te je Elvin dao obrazloženje.

– Ja njih ne osuđujem, samo mi je žao što nisu prihvatili brata kako zaslužuje, ja imam poverenja u tri osobe, to nisu majka i očuh – iskren je bio Elvin.

Vojislav Šešelj je rekao da nije očekivao ovakvu životnu priču, te da se potresao u ovoj noći.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter