Izvor:
22.09.2018 u 23:39
0

POTRESNO: IZABELA ANDERSON PROGOVORILA O FIZIČKOM ZLOSTAVLJANJU! (FOTO)

Izabela Anderson, rešila je da ove noći otvori dušu gledaocima "Parova" i da ispriča sve o problemima koje je doživela sa bivšim dečkom.

– Nakon što me je prvi put udario, pokušala sam da pobegnem od njega, ali mi nije dozvolio, govorio je da će se promeniti, godinu dana svaki dan ista priča, on govori kako će se promeniti, a onda napravi grešku –

– Trenutak kada mi je svega preko glave došlo se desio u kolima tokom jedne naše svađe, izvređao me je, jer je mislio da ga varam, ja sam htela da izađem, a on me je povukao nazad i udarila sam glavom o prozor – završila je Izabela.

Anđela je želela da zna, koliko je njena majka upućena u sve ovo.

– Iskreno, nisam ovo znala i šokirala sam se, pa jel moguće da je moje dete prolazilo kroz toliko velika maltretiranja – priča majka Anderson i dodaje.

– Mislila sam da Izabela može prepoznati psihopate i manijake, ali sam pogrepila – zaključila je njena majka.

Ukučani su sa pažnjom slušali sve što je Izabela pričala, dobacivajući kako je taj momakm loša osoba.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter