Izvor:
23.09.2018 u 09:15
0

NEUTEŠAN ZBOG GRIŽE SAVESTI: Benjamin ne može sebi da oprosti! KLEČAO I MOLIO JE DA MU OPROSTI! A onda je ona rekla OVO!

Neutešan, jer je shvatio svoje greške.

Benjamin Spahović nakon svih promašaja koje je napravio tokom učešća u rijalitiju sedme sezone ,,Parovi“, uhvatila ga je griža savest, te je želeo oprost.

Tokom jutarnjih sati prišao je Izabeli Anderson, njegovoj bivšoj verenici, želeći da je zagrli, te je hteo da mu oprosti sve greške koje je napravio.

Molim te oprosti mi, trebao sam da te slušam ranije – ranjeno je govorio dok ju je grlio.

Zatim je upleo u sve to i svoje dete, kako bi pokazao svoju iskrenost:

Non stop mi je moje dete pred očima, kunem ti se da neću više napraviti nijednu grešku, molim te ljubavi

Međutim, kako Izabela nije mogla da ostane imuna na te reči, uzvratila mu je malu dozu saosećanja, te je on krenuo da pljuje svoju bivšu devojku, Izabelu Alijoski:

Ona ti nije ni do kolena, ljigavica mala, navukla me na takan led. Ne može ti ona ni prići, veruj mi oko moje

Ali kako je i dalje bila povređena njegovim pokušajima da se dopadne gledaocima, ali time je pao u njenim očima, nije želela da razgovara, te mu je rekla:

Najbolje bi bilo da pričamo sutra

Ali da li će uopšte doći do tog razgovora, shodno tome da je Benjamin pravio žurku u spavaćoj sobi sa cimerkama?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter