Izvor:
23.09.2018 u 15:06
0

NISAM USPEO DA OPROSTIM SVOJOJ MAJCI: Elvin Kadrić ekskluzivno za Happy portal!

Multimedijalna ličnost, Elvin Kadrić je u toku jučerašnje emisije "Tajne parova" podelio sa gledaocima svoju životnu priču, koja je rasplakala mnoge.

Pored priče o svojoj porodici, gubitku oca i dede, ali i o rođenju brata koji je zadobio autizam po rođenju, Elvin je ježio sve gledaoce, ali i cimere.

U intervjuu za Happy portal, Kadrić je otkrio da se njegova majka najviše zabrinula kada je on prestao da se bavi muzikom.

1. Tvoja sinoćna ispovest mnoge je potresla, ali je ejdan deo publike rekao da se foliraš, šta misliš o tome?

– Svako ima pravo na svoje mišljenje. poštujem naravno i treba da se izjasne i da komentarišu.Ja smatram da sam uvek svoj i da sam uvek veran sebi.Mislim i znam da nisam nikoga napustio, već sam se jednostavno dogovorio sa svojima da bi trebalo da se osamostalim i ostvarim sebe.

2. Ispričao si da se nikada nisi svađao sa majkom ali si takođe izjavio da te nikada nisu podržavali za muzičku karijeru, zbog čega?

– Jedino što je moja mama izjavila više puta jeste to da smatra da to nije stabilna budućnost jer sam ja jedno vreme pauzirao sa nastupima, pa je ona osetila strah.

3. Potresna priča o tvom bratu naježila je mnoge, ali kada si izjavio da ga tvopja majka nije prihvatila kako je trebalo, na šta si konkretno mislio i šta se tačno desilo?

– Moja majka i očuh su se odselili, a brat i ja smo dugo vremena provodili zajedno, radeći na svakoj sitnici da mu se pomogne.Očekivao sam od njih da se i oni uključe u tom procesu oporavka, ali su oni pustili da stvari idu svojim tokom.

4. Čija podrška ti je najviše značila u tvom životu, osim podrške roditelja?

– Ja sam sebi uvek bio najveća podrška, ali bitni ljudi su mi uvek govorili radi ono što želim, samo budi sretan i ja sam ih poslušao.

5. Šta bi poručio sada majci nakon što si uspeo u životu, svoj si čovek?

– Ja ne znam da li sam uspeo da joj oprostim, ona je za mene Dzenet.Ima moje poštovanje i zahvalnost i najviše joj želim zdravlje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter