Izvor:
24.09.2018 u 09:03
0

2 MINUTA ISTINE: Lakić istom taktikom, ovog puta do POBEDE!? (VIDEO)

Poznat je kao pravi rijaliti šarmer.

Nikola Lakić, pre ulaska u rijaliti izjavio je da ima devojku koja ga čeka napolju, ali još prvo veče stupio je sa plavokosom devojkom, po zanimanju vaspitačicom, Aleksandrom Cokom Tasić.

Sve je bilo u redu, dok Lakićeva bivša devojka nije došla u vilu.

Izabela Alijoski, koju je majka raskrinkala da i dalje voli Nikolu, ima plan da im poremeti vezu, kako navodi, ali ne iz ljubomore.

Međutim, kako je vreme prolazilo, o Coki su izašle mnoge mračne tajne, te Nikola nije želeo više da bude sa takvom osobom, po rečima njegove mame, kao i u svakoj sezoni:

On sam bira šta će da radi, a ja ću ga svakako sačekati kod kuće -, ali i sestra koja se uključila bila je razočarana bratovljevim izborom.

U videu koji sledi, poslušajte o celom odnosu između Coke i Nikola, kao i to šta se na kraju desilo između njih:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter