Izvor:
25.09.2018 u 18:17
0

NEVOLJE U VEZI ILIJANE I BOŽE? Učesnik rekao Dini da je voli, da želi ponovo da bude sa njom! (FOTO)

Sinoćnju žurku obeležio je sukob aktuelnog emotivnog para sedme sezone "Parova" – Ilijane Vavić Bože Milovanovića.

Naime, Božidar zamerio je Ilijani što mu ne posvećuje dovoljno pažnje na žurci, a Ilijana je objašnjavala da joj treba više prostora.

– Bila sam u vezi u kojoj nisam imala slobodu. Jednu veče imamo da se izigramo i bar tu jednu nož ne želim nikakve stege… – objasnila je Vavićeva.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada se otkrilo da su Božu zapravo preplavile emocije kada se prisetio bivše devojke Anđele. zbog koje je i pustio suzu. Međutim, takmičari tvrde suprotno.

Naime, u čitavu priču umešana je Dina Galorni, koja je sa Božom bila u vezi jedan dan, za koju se tvrdi da ima informacije koje bi mogle da razdvoje Ilijanu i Božu.

– Ne zanimaju me kometari da ponovo želim da budem sa Božom, da je tako, otvoreno bih mu prišla. Ne želim da otkrivam šta mi je rekao sinoć, pričali smo o bivšim ljubavima – objašnjava Dina.

Po rečima Izabele Aljoski, Milovanović je rekao Dini da je vole, te da ponovo želi da bude sa njom.

Šta se dešava u ljubavnom trouglu Ilijana-Boža-Dina, ostanite uz happytv.rs i televiziju Hepi da saznate.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter