Izvor:
01.09.2016 u 00:45
0

BESNA I RAZOČARANA NA JEDNOG TAKMIČARA: Učesnica „Parova“ osula po…

Ivona Paunović iz Beograda gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a pre ulaska u studio, učesnica najgledanijeg rijaliti programa prokomentarisala je svoje učešće u šou.

Dosta bih se promenila, trebala sam da budem oštrija. Bila sam dobra prema nekim ljudima, a zli su, kao na primer Ante Gotovac. Rekla bih mu sada "Sram te bilo", stvarno bih mu rekla. Fanovi su mi zamerili jer sam bila blaga. Anamarija me isto nervirala zbog ponašanja, nisma trebala da joj ćutim. Ipak, bila sam ono što jesam, ali sada kad bih ušla, to bi bilo drugačije – rekla je ona, a zatim je otkrila sa kojim cimerima iz vile se čuje.

Sa Markom, Nikolom izlazim non-stop, sa Veljkom, sa Bebom, videla sam se sa Gasttozzom i Zoricom, sa svima sam u dobrim odnosima. A sa Nikolom i Markom sam najprisnija jer smo skoro svaki dan zajedno. Ružica je bila na moru, nisam joj se javila, bio je dogovor kad smo bile na finalu da se vidimo, međutim ja sam onda otputovala u Francusku i nikako nismo stigle da se uklopimo, ali treba, ostajem pri svome što sma izjavila kad sam ulazila. Ne izjašnjavam se da li sam hijenica ili burazengija, jer ja sam Ivona. Ispostavilo se da je pobedila osoba za koju sam i verovala da će pobediti – bila je jasna Ivona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter