MARINKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: U strahu je zbog svoje devojke! Otkriva NOVU rijaliti LJUBAV u vili!

 

 

Poznat je kao rijaliti učesnik koji već godinama intrigira javnost. Brak sa popularnom pevačicom doveo ga je u javan život, ali svoju karijeru je nastavio sam. Ivan Marinković je prvi rijaliti tata koji je uspeo da preživi svakojake udarce od strane ukućana već tri sezone.

Sada kada je jedan od jačih takmičara u luksuznoj vili, razotkriva mnoge maske, pa za Happy portal otkriva novi par u vili, koji niko nije verovao da će se desiti, ali i da strahuje zbog svoje devojke, kako je naglasio da je oslovljavamo:

 

1. Rekao si da te sinoćna nominacija od strane publike nije ni najmanje iznenadila, da li se isto tako ne bi iznenadio ukoliko bi baš ti u nedelju napusti vilu?

- Iznenađen bih bio ako bi kojim slučajem bio izbačen iz vile, ali naravno da čvrsto verujem u sve glasače koji me podržavaju svih ovih godina i siguran sam u svoju dominaciju na tabeli.

 

 

2. Tvoja simpatija Jelena je takođe nominovana, da li si u strahu jer postoji mogućnost da bude izbačena iz rijalitija?

- Iskreno, negde pomalo strahujem za nju, samo iz razloga što ne znam kakvu podršku ima napolju. Ne smem ni da pomislim kako bi se osećao ako bude izbačena.

3. Naslućuješ zbližavanje Benjamina i Šmizla, iako oni tvrde da su samo drugari iz spoljenog sveta. Kako komentarišeš njihov odnos i da li si siguran da su već imali se*s aferu pre ulaska u vilu?

 

 

- Siguran sam da su imali odnos napolju još od kad je ušla u vilu. Nije odmah rekla da joj je drugar, jer je čekala da vidi kako će on da reaguje. Tek kada je on nju zagrlio kao drugarski, počela je da priča o njihovom drugarstvu. Uskoro će oni biti u vezi.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Novajlije reality
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:15  Glamur specijal
20:00  Provodadžija
21:00  Čađava mehana
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality