Izvor:
11.10.2018 u 14:50
0

BENJAMIN NEODLUČAN: Devojke mu pomutile um! KOJA ĆE MU OSVOJITI SRCE ZAUVEK!? (FOTO)

Benjamin Spahović, mladi MMA borac, koji je odlučio da uđe rijaliti i pored toga što ga kod kuće čekaju žena Aleksandra i dete.

Po ulasku napravio je skandal, verivši Izabelu Anderson, internacionalnu rijaliti zvezdu, koja je pala na šarm i mladost zgodnog takmičara.

Međutim, tu sreću prekinula je Ilijana Vagić, koja je svojom pričom pobila svoj stav da voli starije muškarce, ali s obzirom da je mladi Sarajlija otkrio životni stil, koji se svideo plavokosoj takmičarki, pristala je da bude sa njim:

Istina je da volim starije muškarce, ali kod Benjamina mi se sviđa što je muškarac kao karatker – govorila je za Happy portal Ilijana. Ali njihova veza svako malo bude na mukama, te ljubavni jadi neizostavan su deo njihove romanse, koju će možda prekinuta Jovana Novakov, poznatija koa Šmizla, jer kako je Ivan Marinković otkrio:

Njih dvoje su pre ulaska u rijaliti imali se*s aferu, samo o tome ćute – razotkrio je rijaliti igrač.

Kako je svoj život dao na tacni, Benjamin svakim danom je sve nesigurniji u svoju odluku sa kime treba da bude.

Na zvaničnom Instagram profilu – @parovi7official napravljena je anketa, pa glasajte koja takmičarka bi najbolje stajala uz Benjamina?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter