Izvor:
11.10.2018 u 15:51
0

NIKAD BURNIJE U VILI: Marinković preuzeo šou i napravio parodiju! Benjamin se zabrojao sa devojkama! (VIDEO)

Nisu ni znali da se ovo snima, takmičari zaboravili na pokrivenost kamera u vili, pa su se opustili u razgovorima.

Sukobi u rijaliti formatima je neminovna pojava, ali retko se desi da neko iscenira komičan tekst na osnovu toga.

Ivan Marinković sa svojom izabranicom Jelenom Ilić, napravio je parodiju na prozivke i rasprave koje imaju sa Ilijanom Vagić, te joj je dao scenario kog se mora pridržavati kada budu raskinuli na jedan dan, kako joj je naveo:

Jeco, kada budemo raskinuli ono nađše na jedan dan, ti dođi ovde da me isprozivaš kao Ilijana – izjavio je Marinkoivć.

Ali to nije sve, jer jedni od glavnih aktera bili su Benjamin Spahović i Ilijana Vagić, koji su prepričavali sukob i raspravu koje su prouzrokovali drugi takmičari, a potom je usledilo i prebrojavanje devojaka mladog Sarajlije sa Ivom.

Pored toga, sukob Enise Bajramović i Đorđa Tomića takođe se desio pred kamerama u vili, te joj je mladi takmičar uputio ono čemu se ona nije nadala.

U videu koji sledi, pogledajte sve šta se desilo to veče:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter