Izvor:
11.10.2018 u 16:41
0

PRODUKCIJA OTKRILA TAJNE PORUKE TAKMIČARA: Pogledajte o kakvoj poruci je reč! (VIDEO)

Jovana Novakov Šmizla poverila se svojim cimerkama u vili daje pisala tajne poruke sa njenim izabranikom Božidarom Milovanovićem.

Dok su sedele u dvorištu velelepne zemunske vile, prepričavajući događaje koji su se desili, Šmizla je u jednom trenutku počela da priča o tajnim porukama koje je ostavila Boži:

Na njegovoj šolji sam napisala ,,Božo volim te" – ispričala je, a potom pogledala u kameru, da bude sigurna da je niko ne čuje.

Međutim, ona je nastavila sa prepričavanjem, jer je usledilo povratna poruka od bivšeg navijača:

Ali ja izlazim odande, on nailazi iz drugog smera i daje mi moju šolju na kojoj piše ,,Šmizlo volim te" – dodala je atraktivna crnka, koja je bila presrećna od uzbuđenja zbog takvog dirljivog gesta, s obzirom da već danima unazad su bili u mnogim raspravama, te su stigli čak dva puta i da raskinu.

U videu koji sledi, pogeldajte kome se Šmizla poverila o skrivenim porukama:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter