Izvor:
11.10.2018 u 22:25
0

POZIV KOJI MENJA SVE: GLEDALAC OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ ŽIVOTA KARAILJAZOVIH! (FOTO)

Nakon što je Saška izrazila želju da napusti vilu "Parova", uključio se gledalac koji je otkrio sve o životu nje i njenog oca.

– Želim samo da podržim Sašku i Aleksandra i da kažem kako oni ne govore laži, ti ljudi se bore kao lavovi tokom celog života, njih petoro spajaju jedva kraj sa krajem – govori gledalac i nastavlja.

– On se bori za njih, radi po 12 sati, za platu od 23.000 dinara, njihova porodica živi u dve prostorije, oni su siromašni i jesu socijalni slučajevi – potvrdio je gledalac.

Nakon ovog poziva u vili je nastao muk.

– Hvala ti puno, rekao si istinu, mi se nadamo da će nam ovaj rijaliti doneti nešto novca kako bi smo bolje živeli – iskren je bio Saškin otac.

Međutim, svi su se složili da bi Saška trebala da promeni svoje ponašanje i samim tim smanji kazne, kako bi pomogla svojoj porodici.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter