Izvor:
12.10.2018 u 00:24
0

SVI ŽELE DA JOJ POMOGNU: NAKON ŠTO JE OTKRILA SVE O SEBI, LIDIJA DOBILA PODRŠKU OD CIMERA! (FOTO)

Tokom ove noći, Lidija Vičovac, je otkrila šokantne detalje svoje iz prošlosti.

Sve o tome kako je zarađivala i čime se bavila možete pročitati OVDE!

Lidija je svoju životnu priču kroz suze ispričala, a njeni cimeri želeli su da je ohrabre.

– Ja bih volela stvarno da se promenim kada izađem odavde, nikada se više ne bih bavila svojim starim poslom, ali bih volela da se bavim pevanjem – iskrena je bila Lidija.

Elvin Kadrić je odmah želeo da zajedno otpevaju jednu pesmu, svi takmičari nisu prestajali da se smeju, jer Lidija osim što nema sluha, ima specifičnu boju glasa.

– Lidija, ne znaš da pevaš, ali bolje da ti iskreno kažemo, možeš raditi kao čistačica ili u nekoj pekari – savetovala je Anđela Lidiju.

I taman kada je situacija u vili postala pozitivna, Lidijan se opet rasplakala.

– Plašim se samo da me posle ovoga svi ne budu mrzeli i osudili, ne bih volela da kada izađem ne dobijem šansu za normalnim poslom – rekla je Lidija.

Takmičari su je tešili i tvrdili da će joj sve krenuti na bolje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter