Izvor:
12.10.2018 u 12:28
0

POSLE OVIH REČI NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Marinković nije mogao da proguta uvrede koje je OVAJ takmičar izneo na Jelenin račun! (FOTO)

Lakić je svoj glas za predsednika kućnog saveta izabrao ni manje ni više nego novinarku Jelenu ilić!

Naime, već je poznato da Nikola i Ivan nemaju dobar odnos, a samim tim Lakić je i u ratu sa njegovom izabranicom Jecom.

– Dajem glas osobi koja ne zna još uvek da isprži ni jaja, pa se nadam da ukoliko dobije ovaj mandant, spremi svima nama bar po čaj – ali Nikola se tu nije zaustavio te je dodao:

– Ona je podguzna muva, osoba koja ne zna iz kog mesta potiče, pa se nadam da će se u toj kuhinji prisetiti odakle dolazi, a ko mene pitate ona dolazi iz Pič*ovca.Verujem da će i mene nominovati i postaviti za slugu ali to meni savršeno odgovara-

Kao što ste upoznati, Ivanov i Nikolin sukob datira od samog ulaska Marinkovića u rijaliti, a Lakić nije ni krio da mu se ne dopada njegovo druženje sa Bels.

Jelena i Ivan nisu želeli da prokomentarišu Lakićeve reči, ali su posle njegovog izlaganja bili vidno iznervirani.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter