Izvor:
15.10.2018 u 15:36
0

MASTOR NAJAVIO SPEKTAKL: Njegov „PAROGRAF“ će sve promeniti! A pgoeldajte kako je potkačio sve takmičare u vili, nije imao reči hvale!

Džonatan Mastor nasmejao je sve takmičare do suza kada je počeo da prepričava šta se dešava utorkom, novim takmičarima.

Prvo je izjavio da ne želi ići na poligraf, a potom je Nikoli i Aleksandru počeo da objašnjava zašto ne voli utorak u vili ,,Parova":

Jao utorak ne volim, svi imaju kao neke tužne priče, svi su živeli na ulici, tukli neke tetke – kroz osmeh je nabrajao Mastor, dok su se ostali takmičari smejali njegovim doskočicama.

Ali su Nikola i Aca hteli da ga ubede da treba da se prijavi za poligraf, te da će to biti veoma zanimljivo, a onda je takmičar tamne puti rekao:

Moj Parograf biće baš zanimljiv, jer ću sve da vas vozam sa odgovorima. Moraće prvo da otkriju ko mi je devojka, čime se bavi, kako živi, jer ja nisam dao njeno ime. A prvo moraju da vide da li uopšte imam devojku – ispričao je Mastor.

Kako mu je devojka već poslala razočaravajuće pismo u vilu, Produkcija je već otkrila ko je tajanstvena devojka, tako da ko zna, možda će baš Mastor sledeći koji će ispričati detaljno svoju priču.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter