Izvor:
16.10.2018 u 08:58
0

RONILA SUZE ZBOG MARINKOVIĆA: Jelena ponižena od svog dečka, izjeda se Kristini, a onda mu je odbrusila OVO! (VIDEO)

Jelena Ilić osetila se povređeno od strane Ivana Marinkovića, po ko zna koji put.

Dok je trajalo izbacivanje iz velelepne vile, Marinković se malo više opustio, pa nije mario za time što izgovara. Kako ga je ponela atmosfera zbog prvo mesta, svojoj izabranici nije pružio podršku kada joj je trebala. Rekavši mu da ju je povredio, Jelena se sklonila u dvorište zemunske vile, kako bi se olakšala kroz suze.

Njoj je društvo pravila Kristina Delčev, koja je sedela pored nje, dok je Jelena ronila suze, pa je izjavila:

Pokazao je da mi ne veruje, sad je trenutno pijan, pa napada Diku, znači nema opravdanje za njegovo ponašanje. Mene ponižava time što govori za stolom da mi je tabela važna, a zna da mu svaki dan govroim da me boli uho za sve, da sam u rijalitiju samo zbog njega

Međutim, kada je shvatio šta je u radio, prišao joj je i Ivan, želeći da joj objasni neke stvari, ali Ilićka nije mogla da sluša njegova opravdanja, koja se ponavljaju iz dana u dan.

U videu koji sledi, pogledajte šta mu je Jelena odbrusila:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter