Izvor:
16.10.2018 u 12:00
0

DINA NIKAD POZITIVNIJA: Peckala Ivana sve vreme, on ludeo zbog OVOGA!

Dina Galorini u toku ,,Jutarnje kafice" iznela je svoje mišljenje na osnovu veze Ivana Marinkovića i Jelene Ilić.

Tokom prošle noći Dina je izjavila Ivanu ljubav, dok je strastveni poljubac razmenila sa Milijem, ali ono što je bilo urnebesno jeste konstatacija ćerke srpske heorine za stolom:

Ja sam sigurna da Jelena ne oseća ništa prema Ivanu. On je čovek koji napada više žena odjednom, mene je sinoć, pa Ilijanu, zatim Jelenu i sve tako, on ne može da bude miran pored jedne žene – izjavila je Dina.

Sa druge strane Ivan ju je napadao da nije bila pri sebi, zbog pića, pa se pravdao preko nje. Ali tu se uključila i Ljubica Stefanov koja se složila sa Dinom, te je na pitanje komšinice Zage da li je Ivan toliko neodoljiv, odgovorila je:

Ma kakvi, nije zavodnik uopšte -odbrusila mu je Ljubica.

To je nerviralo Ivana, jer kako navodi, mnogo puta je došao da pripomogne Ljubici, a ona mu ovako uzvratila. Takmičari su danas previše raspoloženi da peckaju Marinkovića, tako da će danas biti i više nego veselo u vili, a očekuje ih još jedna dnevna žurka u vili, zbog Conjinog rođendana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter