Izvor:
16.10.2018 u 13:37
0

„PAROGRAF“ ĆE OTKRITI SVE: Da li će Ilijana konačno shvatiti razlog Dikinog ulaska u VILU!?

Njegova bivša ljubavnica, Ilijana Vagić odusila ga je da ju je maltretirao i šišao na ćelavo, ali njen bivši momak i reli vozač, Vladimir Zečević Dika, potao je ponovo član družine ,,Parovi 7".

Njih dvoje, večeras, u emisiji “Parograf”, otkriće šta je istina, ali ovog puta neće oni odgovarati na pitanja, već Dikina majka, Vesna Zečević, koja je pristala da sa svojim saznanjima i sećanjima upotpuni ovu intrigantnu priču.

Podsećamo, Ilijana Vagić je optužila Diku da joj je slomio rebra, ošišao na ćelavo, varao je I zarađivao na njenim dokumentima, pominjana je i Dikina pokojna žena, Ilijanini roditelji i prijatelji, ali i napad na njegovu majku, tim je udarila navodno Vesnu:

Ona ja najmanje što je mogla da uradi, jeste taj šamar, koji je priznala, a ja jedva čekam da sednem na poligraf i pokažem šta je istina – izjavila je Vesna.

Zato ne propustite razotkrivanje stranice dnevnika.

Da li će dnevnik koji će Vesna poneti sa sobom, biti dokaz i ključ otkrivanja istine zbog čega je zapravo Dika ušao u rijaliti?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter