Izvor:
16.10.2018 u 14:04
0

EKSKLUZIVNO PRED „PAROGRAF“: Dika otkriva detalje o DNEVNIKU sa tajnama, ali i o vezi bivše ljubavnice!

Ušao je kao bivši ljubavnik Ilijane Vagić, ali je nakon nedelju dana izašao. Međutim, ponovo se vratio da završi priču ocelom odnosu. Kako je večeras ,,Parograf" na kom je učestvovati njegova mjaka, Vesna, Vladimi Zečević Dika otkriva detalje o tom dnevniku koji je najavila njegova majka.

Za Happy portal govori o vezi Ilijaninoj i Benjaminovoj, ali i oštro govori o plavokosoj takmičarki, o kojoj nije ponovo imao reči hvale:

1. Gostovanje tvoje mame mnoge je iznenadilo, zbog toga što je iznela. Nije stala ni na jednu stranu, ali je spomenula dnevnik u kom je, kako je navela, zapisivala svaki događaj kada se nešto desilo. Da li si znao za taj dnevnik i da li si ga čitao? Šta se u njemu nalazi?

– Ona piše dnevnik od kada ja znam za sebe, šta piše, nije mi poznato, jer je to njena stvar, ali videćemo večeras šta će otkriti na poligrafu.

2. Tvoj povratak mnogi su jedva čekali, jer vaša priča nije završena, ali ono što publiku zanima jeste, kada će se konačno otkriti čija je strana priča istinita?

– Rečeno je sve i to više puta. Istina je uvek negde na sredini, jasnoje ko je Ilijana Vagić i kako se ustvari ponaša. Agresivna, nevaspitana, iznosi neverovatne laži ne bi li opravdala spitet žrtve, ali ta priča je izduvana i više niko ne veruje u nju. Što se mene tiče, ja sam svoje rekao i to je tako, nemam više šta da dodam ili oduzmem.

3. Prvi put kada si bio u vili, Benjamin i ti ste bili veoma bliski, a nakon izlaska, jedva je dočekao da osvoji Ilijanu, koja je pritom izjavila da voli starije momke. Da li je to samo u inat tebi, s obzirom da ona po mišljenju gledalaca i dalje ima emocije prema tebi?

– Kao prvo, Ilijanu Vagić niko ne osvaja, ona osvoj muškarca koji joj se svidi! Što se tiče inata, ne razumem zašto bi se inatila kada su moja osećanja prema njoj ravna crta. Da li ona još uvek nešto pseca, ne znam, ali da Benjamin nije njen tip, to svako ko nju poznaje, zna. I meni liči na inat, ona je mnoge stvari i radila iz inata. Šta ona radi, sa kim je i zašto, mene apsolutno ne zanima.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter