Izvor:
16.10.2018 u 14:34
0

RETROSPEKTIVA: PARE, MOĆ I SLAVA! Dika i Ilijana ni ne slute šta će se večeras odigrati pred njihovim očima!

Ušla je kao slobodna devojka, koja želi da se pokaže u pravom svetlu, te je Ilijana Vagić, pred ulazak izjavila:

Totalno sam drugačija, generalno sam otvorena, iskrena, jaka kao žena – pa je izjavila da je motiv za ulazak upoznavanje sa nečim novim, što će joj doneti novo iskustvo, ali i novac i popularnost.

Po ulasku ispričala je svoju tragičnu ispovest o maltretiranju bivšeg ljubavnika, koji ju je šišao na ćelavo, tukao… Samo par dana nakon, u sedmu sezonu rijaliti serije ušao je i Vladimir Zečević, poznatiji kao Dika, sa ciljem da skine ,,ljagu" sa svog imena, koji mu je namestila, kako je navodio, njegova bivša devojka plave kose.

Njihov odnos je nedelju dana bio propraćen milionskim pregledima, pitanjima novinara, ali i dalje je sve to bilo pod velom misterije, dok nisu pristali na unakrsni ,,Parograf". Takmičari su bili skeptični što se tiče odgovora, ali i samom ishodu svega, poznavajući temperament bivših ljubavnika. Nakon emisije ostalo je mnogo nerazjašnjenih događaja.

Strepnja, strah, preznojanje pred emitovanje te emisije drmalo je ova dva intrigantna takmičara, ali nisu odustali, već su pristali da se pred kamerama Happy televizije ,,ogole" do srži.

Međutim, nakon što je izašao iz velelepne vile, Dika nije prestao da bude tema kod takmičara, pa je rešio da se ponovo vrati, nakon što je njeova bivša draga našla sebi utehu u drugom, mlađanom dečku.

Nakon što je Vladimir ponovo kročio na vrata, Ilijana se zamrzla od straha, ali i znatiželja zbog čega je ponovo ušao u rijaliti. Samo par dana posle, u studio srećne televizije ušetala je i Vesna Zečević, treći glavni akter ove sage, kao Dikina majka koja je sve to preživljavala zajedno sa njima. ispričala je da poseduje dnevnik koji je vodila tokom tog mračnog perioda, kako ga je nazvala, a potom je Produkcija najavila i novi poligraf, kom će se baš Vesna podvrgnuti.

Jedva čekam da pokažem naciji šta je istina i da sve ono što je ona priznala, da je to ništa od onoga što mi je radila. Ona je jedna bezobrazna, drska i arogantna devojka, ali moj sin voli takve žene i nikada se neće promeniti. ja sam svaki datum zapisivala u mom dnevniku, koji ću doneti sa sobom, da bi dokazala mnoge stvari – izjavila je Dikina majka.

Zato vas večeras na programu srećne televizije očekuje do sada neviđena emisija, koja će, po svemu sudeći otključati tek pandorinu kutiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter