SAMO ZA HAPPY.RS: Jelena Ilić otkrila koje su dve takmičarke zaljubljene u Ivana!

 

 

Progovorila je o poljupcu između Ivana Marinkovića i Ilijane Vagić. Jelena Ilić iskreno govori o emocijama prema svom izabraniku, ali otkriva i da su dve takmičarke zaljubljene u Ivana. Nema ,,dlake na jeziku", pa je započela od goruće teme:

 

1. Sinoćna žurka bila je veoma turbulentna, ali najupečatljivije bio je poljubac između Ilijane i Ivana. Koliko te je povredio njegov postupak prema tebi, kada je odmahnuo rukom ne želeći da se skloni od nje?

- Nikakav poljubac se među njima nije desio. Taj vid bliskoti i prilaska je već dobro poznat, kada je njihov sukob u pitanju. Redovno se dešava da Ilijana pa i Šmizla, pokušavaju da ,,zavode“ Ivana, da bi mu na taj način prišle što bliže, a onda sledi niz uvreda na njegov račun. Videla sam deo tog plesa sinoć i nema, razloga za brigu. Ivanu verujem više nego bilo kome. Znam koliko je iskren i nikakav uticaj sa strane nas neće poremetiti.

 

 

2. Pokazala si se kao dobra rijaliti snajka, pa da li ćete ovekovečiti vašu romansu rijaliti svadbom ili nevolje u raju naslućuju raskid?

- Ivan zna odlično koji je moj stav po pitanju toga. Nikada se ne bih venčala u rijalitiju. Nisam pristalica svadbi, ni van rijalitija. Smatram da je zajednički život sa nekim podjednako lepa stvar i bez potpisa na papiru. Svedoci smo koliko u današnje vreme traju brakovi. Ne želim da moje venčanje bude deo rijalitija a sa tim se složio i Ivan. Ko zna, možda jednog dana promenim mišljenje pa se Ivan i ja venčamo. Za sada uživamo u našoj ljubavi, iako se mnogi nadaju našem raskidu i slade se kada se posvađamo.

 

 

3. Tvoja britkost oduševljava gledaoce, ali se ne uključuješ u diskusije, zbog čega? Budući da te publika zna kao takmičarku koja uvek ima šta da odgovori, sa time u vezi, da li zbog toga jer si našla dečka i opustila si se, ili je pak, nešto drugo u pitanju?

- Drago mi je ukoliko je tako. To mi je zaista najveći kompliment, ništa se nije promenilo. I dalje imam odgovor na svako pitanje i komentar na svaku situaciju u vili. Jedino zbog čega se povučem akda njih više pričau glas, cika i vriska me mnogo remete.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost