Izvor:
16.10.2018 u 15:27
0

ŠMIZLA NAUČILA IGRU RIJALITIJA: Jelena poludela zbog nje, tresla se vila od vriske!

Šmizla je odličila da uzvrati istom merom.

Pošto od kad je ušla, sukobi, rasprave i teške reče su sastavi deo njihovog odnosa, Ivan Marinkovići Jelena Ilić ne prestaju da se koškaju sa Jovanom Novakov Šmizlom i Ilijanom Vagić.

Ali danas je glavni akter bila Šmizla, koja je odlučila da prati Jelenu u stopu i pecka je za raznim opaskama.

Naime, Jelena je legla da omodri malo u dnevnu sobu velelepne vile, te se atraktivna crnka pojavila istog trena tu, ponavljajući joj:

Jecili, ne možeš da spavaš tu. Ne možeš sada – govoreći, Jelena je odlučila da se skloni, ali je Jovana išla sve za njom.

U jednom trenutku više nije mogla da izdrži, pa jepobegla u Tajnu sobu, ali ju je i tamo pratila. Tamo su sedeli Nikola Jovanović – Conja i ivan Marinković, te se konobar iz Raške obratio:

E, da li vidiš Marinkoviću, isto ovo i ti radiš, nema sad da se povlači. Sad vidiš kako je kada ti nekome se zakačiš za vrat

Definitivno da Šmizla prati dobra uputstva svog najboljeg prijatelja i dobitnika duple krune, Nenada Sinđalića – Gasttozza.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter