Izvor:
16.10.2018 u 17:46
0

DA LI ĆE MU MARIJANA OPROSTITI? Poljubac Dine i Milija podigao vilu „Parova“ na noge! Mišljenja su podeljena! (FOTO)

Navodni poljubac koji se dogodio na sinoćnoj žiurci u "Parovima" između Dine Galorini i Milutina Radosavljevića Milija uzdrmao je mnogobrojnu publiku.

Sve bi bilo u najboljem redu, da popularni rijaliti takmičar nije obnovio vezu sa cimerko iz prethodnog rijalitija, Marijana Marković.

Po rečima ostalih učesnika, Radosavljević je pod dejstvom alkohola obletao i igrao sa svim devojkama u vili, zbog čega se sada plaši Marijanine reakcije.

Galorinijeva je poricala da je do spornog poljupca ikada došlo:

– Žurka se već završila, ja sam se istuširala, doručkovala, izašla sam napolje da zapalim cigaru i počela je neka pesma, ustala i odigrala sa Milijem, ja sam potom otišla i to je bilo to. Mogu da idem na poligraf i priznam da do poljupca nije bilo, nemam nikakav problem – rekla je atraktivna učesnica, a potom je, nakon negodovanja ostalih učesnika, dodala još jedan argument:

– Pogledajte mu ruke, počeo je da me hvata, a ja sam mu ih sklanjala. Da smo se ljubili, ne bih mu sklanjala ruke. Kratko-jasno! – objasnila je.

– Znam da mi Marijana veruje, jer sve devojke koje poljubim, ja i "kresnem" – kratko je prokomentarisao Milutin,

Očevidac celog događaja, Ružica Veljković, ispričala šta se sinoć odvijalo pred njenim očima:

– MIli je sjajan šoumen. Sinoć je počeo da pije vinjak iz malih šoljica, a potom je prešao na flašu, potom ga je alkohol udario o glavu. Igrao je sa svim devojkama, na kraju i sa Dinom,. Međutim, ne vidi se jasno zbog kose da li je poljupca bilo ili nije – objasnila je Veljkovičeva,

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter