NAKON S*KS SKANDALA USLEDIO NOVI ŠOK: Ljubica priznala da je bila udata, a evo za koga! "Bićemo ponovo zajedno kada njegov otac umre!" (foto)

 

Učesnica Ljubica Stankov ostala je upamćena po seks skandalu sa oženjenim muškarcem - Conjom. 

Taman što se prašina malo slegla, na videlo su izašli novi detalji iz prošlosti kontroverzne takmičarke "Parova".

Naime, na iznenađenje mnogih stanara, ali i milionskog auditorijuma, plavokosa takmičarka iza sebe ima jedan propao brak, o kome nerado govori: 

 

 

- Tačno je sa osamnaest godina bila sam udata. Sa bivšim mužem upoznao me je zajednički prijatelj. Bavio se obrađivanjem uglja u Kolubari - počela je svoju priču Stankov: 

- Veče kada smo se upoznali, zaboravila sam nešto u njegovim kolima, vratila sam se i posle tri dana smo se smuvali. Pitao me je da se udam za njega ili ćemo se rastati. Nažalost, pošto je u pitanju manje mesto i provincija, u naš brak umešao se njegov otac, koji je od mene zahtevao da za mesec dana zatrudnim. Nas dvoje smo se dogovorili da nam to ne odgovara i potisali razvod posle dve godine - objasnila je učesnica, 

Ljubica je dodala da se sa bivšim mužem čula neposredno pred ulazak u "Parove", kada su se dogovorili da će ponovo biti zajedno kada njegov otac umre. 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost