Izvor:
16.10.2018 u 19:05
0

NAKON S*KS SKANDALA USLEDIO NOVI ŠOK: Ljubica priznala da je bila udata, a evo za koga! „Bićemo ponovo zajedno kada njegov otac umre!“ (foto)

Učesnica Ljubica Stankov ostala je upamćena po seks skandalu sa oženjenim muškarcem – Conjom.

Taman što se prašina malo slegla, na videlo su izašli novi detalji iz prošlosti kontroverzne takmičarke "Parova".

Naime, na iznenađenje mnogih stanara, ali i milionskog auditorijuma, plavokosa takmičarka iza sebe ima jedan propao brak, o kome nerado govori:

– Tačno je sa osamnaest godina bila sam udata. Sa bivšim mužem upoznao me je zajednički prijatelj. Bavio se obrađivanjem uglja u Kolubari – počela je svoju priču Stankov:

– Veče kada smo se upoznali, zaboravila sam nešto u njegovim kolima, vratila sam se i posle tri dana smo se smuvali. Pitao me je da se udam za njega ili ćemo se rastati. Nažalost, pošto je u pitanju manje mesto i provincija, u naš brak umešao se njegov otac, koji je od mene zahtevao da za mesec dana zatrudnim. Nas dvoje smo se dogovorili da nam to ne odgovara i potisali razvod posle dve godine – objasnila je učesnica,

Ljubica je dodala da se sa bivšim mužem čula neposredno pred ulazak u "Parove", kada su se dogovorili da će ponovo biti zajedno kada njegov otac umre.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter