Izvor:
16.10.2018 u 19:57
0

„PAROGRAF“ KOJI MENJA DALJI TOK RIJALITIJA: ISTINA O ODNOSU DIKE I ILIJANE, KONAČNO IZLAZI NA VIDELO! (FOTO)

Večeras od 22h gledaoce Happy televizije očekuje spektakl.

Prošli unakrsni "Parograf", izazvao je haos u vili, ali i iznenađenje kod gledalaca, koji su priče sa tog parografa prepričavali danima.

Diku je, bivša devojka, Ilijana Vagić optužila da ju je maltretirao i šišao na ćelavo, ali je on sve to negirao.

Nakon što mu je umrla žena, Dika je raksinuo dugogodišnju vezu sa Ilijanom, oni nedeljema pokušavaju da raskrinkaju jedno drugo, ali ovog puta neće oni odgovarati na pitanja, već Dikina majka, Vesna Zečević, koja je pristala da sa svojim saznanjima i sećanjima upotpuni ovu intrigantnu priču.

Konačno,OTKRIVA SE ISTINA, zato ostanite uz Happy televiziju, jer sve što je produkcija pripremila za predstojeću noć, još uvek niste videli.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter