Izvor:
17.10.2018 u 12:57
0

EKSKLUZIVNO NAKON „PAROGRAFA“: Ilijana otkriva gde se nalaze DOKAZI koji bi demantovali Dikinu majku!

Ilijana Vagić važi za jednu od najatraktvinijih takmičarki u vili. Njena potresna ispovest sve je dovela na ivicu suza. Međutim, kako je vreme prolazilo, deo priče je izašao na videlo, a sinoć se suočila sa ostatkom priče.

Vesna Zečević, Dikina majka pristala je da pred kamerama Happy televizije odgovori na intimna pitanja vezana za petogodišnju vezu njenog sina i plavokose takmičarke. Nakon ,,Parografa" koji je promenio tok događaja, Ilijana za Happy portal govori:

1. Nakon ,,Parografa" otkrili su se novi detalji turbulentnog odnosa sa Dikom, koje pitanje ti je bilo najteže da čuješ, zbog kog si se uplašila?

– Nisam se uplašila, dalo se za očekivati da će Zečević opet ući, da opere ljagu sa sebe, nemam čega da se plašim, ona je iznosila svoje mišljenje. Dokazi su u mom telefonu.

2. Ti si negirala da si htela da otruješ Dikinu majku, ali je poligraf Vesnin odgovor prepoznao kao istinu, kako bi prokomentarisala to?

– Ono što čovek misli da jeste, to je za njega prava istina, opet kažem, istina je totalno drugačija, ali to će vremenom da se dokaže.

3. Vladimirov i tvoj odnos mnogi osuđuju da je marketinški trik, šta ćeš uraditi sa prvog nagradom ukoliko je dobiješ? Da li ćeš je podeliti sa Dikom?

– Daleko je to od marketinčkog trika. Vidim da su ljudi iznenađeni, što sam i rekla na početku da je moj život bukvalno rijaliti. Neralne stvari koje su me ojačale u životu, zato i jesam sada ovakva kakva jesam. A za nagradu ću razmisliti sa kime ću je podeliti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter