Izvor:
18.10.2018 u 10:16
0

OVO ĆE BITI SPEKTAKL: Da li se Benjamin vraća sa svojom ženom u rijaliti?!

Benjamin Spahović napustio je vilu zbog zdravstvenih razloga.

Benjamin , jedan od najkontroverznijih takmičara ove sezone, stigao je u Sarajevo, gde bi trebalo da nastavi sa lečenjem.

Još uvek nije poznato o kojoj bolesti je reč, ali ono što je najbitnije jeste da je Spahović van životne opasnoti.

Kako saznajemo, Benja se u Sarajevu video sa svojom ćerkom, o kojoj je svakodnevno tokom boravka pričao u vili, a više puta je i istakao kako bi mu samo jedan zagrljaj sa njom, povratio izgubljenu energiju i motivisao ga da ne odustaje i bori se do samog kraja.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo, jeste i njegov ponovni susret sa ženom:

– Razgovarali su dugo, nisu skidali osmehe sa lica.Nije došlo do svađe, baš naprotiv, sve je proteklo u najboljem redu.Njih troje su ceo jedan dan proveli kao porodica.Nije isključeno da će se vratiti sa ženom u rijaliti, ali to ćete već čuti od njih, da ne bude da ja izmišljam sada- kaže izvor blizak Spahoviću.

Benjamin se vraća u rijaliti, ali da li će ovoga puta doći sa svojom ženom, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter