Izvor:
18.10.2018 u 14:16
0

OVO O BENJAMINU NISTE ZNALI: Pred NJOM je stajao mirno! OVAKO izgleda Benjina najveća ljubav, a EVO i istine o njihovoj vezi! (FOTO)

Najkontroverzniji takmičar, MMA borac iz Sarajeva, zaintrigirao je publiku svojom životnom pričom, ali i vezama koje je ostvario u rijalitiju.

Spahović važi za najpoženjijeg muškarca u vili, što svedoče i lepotice koje su imale priliku da budu intimnije sa Sarajlijom.

Benja je rijaliti napustio kao slobodan čovek, s obzirom da je stavio tačku na svoj odnos sa Ilijanom Vagić.

Međutim, iako je Benjamin podelio većinu priča iz svog života, ono što niste znali jeste da je Benjina najveća ljubav Mina, čije ime ima istetovirano na grudima.

Kako saznajemo, Spahović je imao više nego turbulentnu vezu sa atraktivnom plavušom:

– Oni su se stalno svađali, a više puta je ona bila inicijator tih svađa.Oni su istog temperamenta, nemaju mira, ljubomorni su, a Mina je često znala da Benjaminu lupi šamar kako bi iskalila bes koji je osetila.Koliko god neverovatno zvučalo, Benja je znao da dobije dobre batine od Mine, ali joj nikada nije uzvratio istom merom –

Podsećamo, Benjamin je napustio vilu usled zdravstvenih problema i otišao u svoj rodni grad kako bi nastavio sa lečenjem.

Njegov povratak u vilu se očekuje kroz par dana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter