Izvor:
18.10.2018 u 18:51
0

NAJBURNIJI RODITELJSKI SASTANAK: U VILU „PAROVA“ ULAZI ŽIZELINA MAJKA DA REŠI SVE SUKOBE SA SVOJOM ĆERKOM! (FOTO)

I ovog četvrtka učesnike očekuje roditeljski sastanak, osmi po redu.

Kako je necenzurisani snimak se*sa Lakića i Coke, glavna tema u vili, njih dvoje su u strahu da na ovonedeljnom roditeljskom sastanku ne vide svoju podršku, koja bi bila surovija nego inače.

Međutim, glavna zvezda večeri biće Žizelina majka, Snežana, na društvenim mrežama poznatija kao Sneža Rambo.

Ona je spremna da iskritikuje svoju ćerku za sve negativno što je pokazala tokom učešća u "Parovima", ali i pohvali za pozitivne postupke.

Tokom noći, gledaoci očekuju da će Žizela rešiti sve nesuglasice sa svojom majkom, koje je snimala i postavljala na društvene mreže, takođe, Sneža če iskreno govoriti o svom zdravstvenom stanju, čiji su detalji šokirali naciju pre par nedelja, kada je Žizela javno iznela detalje svoje porodične drame.

Osim svega ovoga, večeras u luksuznu vilu dolaze i roditelji od najzanimljivijih takmičara, pa možemo očekivati velike sukobe, jer su ove nedelje roditelji dosta toga zamerili svojoj deci.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter