Izvor:
19.10.2018 u 22:19
0

NOVA HIMNA „PAROVA 7“: Braća zasenili sve takmičare! POKAZALI SE U NAJBOLJEM SVETLU!

Dva brata Anđelković, Aleksandar i Nikola, koji su ušli kao srpski reperi muzičke scene, u želji da uspeju u muzičkoj karijeri, pokazali su se u najboljem svetlu.

Kako je njihov talenat smišljanje rima u datom trenutku, pritom uz pomoć usana prave izuzetnu melodiju, njih dvojica su napisali pesmu, koju su namenili takmičarima sedme sezone rijaliti serije ,,Parovi".

Njihov talenat ispratio je Mastor Džonatan, koji je svojim umećem udaranjem od tambure, dodao šmek pesmi, koja je imala jasnu poruku:

Čekamo lajv, čekamo lajv, sezona sedam, brate moj, čekamo sjaj – bio je deo nove pesme koja će svojim zaraznim tempom, biti sigurno u narednom periodu melodija koja će se pevušiti vilom.

Da li je nova himna ove sezone stvorena od braće Anđelković?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter