Izvor:
20.10.2018 u 01:02
0

LAKIĆ OSTAVIO SVE U ŠOKU: Dara Bubamara ga je „STARTOVALA“ u provodu!?

U toku je emisija ,,Dve istine, jedna laž", koju je među prvima započeo Nikola Lakić.

Poznat po svom noćnom životu, bivši fudbaler iznenadio je sve takmičare kada im je dao da izaberu od tri ponuđena odgovora jednu laž, dok su ostale dve istina, te je izjavio:

Kada sam bio na stadionu jednom, dobio sam batine od žandarmerije, zatim ponavljao sam četvrti razred i u jednom noćnom klubu me je startovala Sara Bubamara

Među takmičarima bilo je raznih komentara, Baki je prvi izjavio da je laž da je ponavljao četvrti razred, te je Izabela Alijoski, nakon što su takmičari iznosili svoja mišljenja, Lakić je odgovorom zabezeknuo cimere.

Evo da vam otkrijem istinu, laž je da sam ponavljao razred, ali je istina da me je tukla žandarmerija i muvala me je Dara Bubamara – izjavio je Nikola.

Da li možete da zamislite Nikolu i Daru kao par?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter