Izvor:
20.10.2018 u 09:13
0

KONAČNO PRIZNALA: Dina otkrila ko je osvojio njeno srce! (FOTO)

Dugoočekivano priznanje Dine Galorini, nije iznenadilo mnoge takmičare!

Iako je večina učesnika mislila da se Dina previše "zaigrala" kada je njen odnos sa poznatim denserom u pitanju, Galorinijeva je tim pričama stala na put.

Naime, lepotica je u sinoćnoj igri "Dve laži, jedna istina", bez i malo oklevanja priznala da joj se sviđa Andrija Đogani.

– Pošto mislite da se igram rijalitija, sada ću vam iskreno reći da je ovaj čovek u meni probudio emocije.Sviša mi se i tu stavljam tačku na vaše glupe priče –

Baki nije krio oduševljenje, nije skidao osmeh sa lica, ali nije želeo da komentraiše ovu situaciju.

Podsećamo da je denser rekao da bi bio sa Dinom Galorini, jer mu je fizički najatraktivnija, a i njen karakter je najsličniji njegovom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter