Izvor:
20.10.2018 u 14:27
0

MINISTAR ZA RASTURANJE BRAKOVA: Meda Brundo otkrio svoje teze za POBEDU! Milka će finansirati njegovu stranku!?

Trenutno je proba u vili za predstavljanje stranačkih pokreta u vili ,,Parovi 7".

Kako je trenutno najpopularniji ljubavnik u rijalitiju, Medo Brundo, dobio je počasno ministarstvo za rasturanje brakova i veza. U svom zanosu, jer će se boriti protiv rivala svoje ljubavnice Milke, Meda je izjavio svoje teze o pokretu:

– Dragi gledaoci moje mišljenje o ministarstvu o rasturanju veza i brakova je da treba menjati nešto što ne ide i boritii za svoja prava i svoju sreću. I pokušati sve, po svaku cenu, pa makar rasturiti nečiju vezu ili brak – izjavio je Meda.

Konobaru iz Raške, Nikoli Jovanović Conji kada bude čuo ideologiju njegovog pokreta, neće mu biti svejedno, budući da je Milka finansirala Medu jedno vreme, da li će i sada novčana sredstva uložiti u pobedu svog muža ili ljubavnika?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter