Izvor:
20.10.2018 u 15:12
0

MILKA DOBILA NASLEDNICU: Meda Brundo našao novu crnku kojoj želi da ukrade srce?!

Trenutno najpoznatiji konobar u Srbiji svakako je Medo Brundo, s obzirom na njegovu aferu sa ženom takmičara Nikole Jovanović Conje.

Međutim, kako je vreme prošlo od te veze, iz koje su isplivali i više nego pikantni detalje, Meda je našao novu devojku kojoj se posvetio u nameri da je osvoji.

Poznato je da je Milka tamnokosa, pa smo sigurno da Izabela Anderson, internacionalna rijaliti zvezda, pripada profilu koji Brundo traži.

Dok je spremala hranu, prišao joj je i zamolio joj da izađu zajedno u dvorište velelepne vile:

Izabela, tu si, ajde sa mnom u dvorište – doviknuo joj ju Meda, ali Izi nije mogla da ostavi šporet, pa ga je odbila, bar ovaj put.

Da li je Milka dobila naslednicu u atraktivnoj crnki?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter