Izvor:
20.10.2018 u 16:39
0

ŠEŠELJ PROCENJUJE UČESNIKE „PAROVA“ ZA PARLAMENT: Večeras, u emisiji „Upoznajte Parove“, na Hepi televiziji voditelj u specijalnoj ulozi!

Učesnici sedme sezone zabavno humorostičkog programa „Parovi“, večeras će, ispred Vojislava šešelja, koji subotom vodi emisiju „Upoznajte Parove“ pokazati koliko su spremni i sposobni da se nađu u parlamentu i zalažu za prava građana.

Na svoj, duhovit način, učesnici rijalitija, pokazaće svoj program, kakvu bi kampanju vodili u predizbornim danima, kao i za šta bi se sve zalagali, kakvu poruku bi poslali iz najluksuznije vile.

Vojilslav Šešelj će, kao glas naroda, da kaže, u koji program može da veruje i koji će se obistiniti, kao i kog učesnika treba da narod mogao da izabere kao svog pravog predstavnika.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter