Izvor:
22.10.2018 u 09:42
0

NE MOGU DA SAKRIJU LJUBOMORU: Izabela Anderson je danas glavna tema!

Iako se našla na samo korak od napuštanja rijalitija, Izabela Anderson je zahvaljući produkciji nastavila borbu za glavnu nagradu!

Takmičari su odlučili glasovima da Izabela treba da napusti vilu, zajedno sa zvezdom devedesetih, Anči.

Međutim, produkcija je stavila veto na glasove i time omogućila Andersonovoj da još jednom okuša sreću u borbi za glavnu nagradu.

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste reakcija većine devojaka na poklon koji je Izabela dobila od svog bivšeg verenika Benjamina Spahovića.

Ilijana, Benjina bivša devojka nije se ni trudila da sakrije razočarenje, ali kada su komentari u pitanju ostala je suzdržana.

Takmičari su želeli da Izabeli sinoć vide leđa, a danas je ona njihova glavna tema.

Naime, Ružica i Bels su komentarisale kako Andersonovoj nije mesto u vili,jer je kako ističu dosadna i neprimetna, ali i da će ovoga puta sigurno obnoviti vezu sa Sarajlijom kako bi opstala u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter