Izvor:
22.10.2018 u 11:49
0

VODE SE ABROVI U VILI: Iskoristili slobodan trenutak da ga ogovaraju! EVO ko je po njihovom mišljenju najveća stipsa!

Odnos između Bakija i Milija je iz dana u dan zategnutiji.

Takmičari su ušli u đestok sukob kada je Baki spomenuo Milijevu bivšu devojku Marijanu, pogodio mu slabu tačku i od tada Radosavljević ne prestaje da provocira densera.

Dok su Lakić, Ružica i Mili sedeli za trpezarisjkim stolom, Mili se dotakao priče o Bakiju:

– Ja njemu bre dajem medijski prostor ovde.Ko je on, majke ti.Slepac.Imao kao karijeru, pa gde šta sada ima od te karijere.Uporno potencira kako je bio zvezda, a to je davno prošlo vreme.Sad nema pas za šta da ga ujede –

– Baki je razočaran sinoćnom tabelom, sjeban je veruj mi.On je sa svojom karijerom mogao da kupi bar tri stana, ali je stipsa.Vidi se da je štekara, a sav novac je potrošio na sebe – rekla je Ružica.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter