Izvor:
22.10.2018 u 12:35
0

ENISA U DEPRESIJI ZBOG TOMIĆA: Takmičarka se nije osećala dobro, pa zatražila od produkcije da je puste da spava!

Tokom jučerašnje emisije, Enisa je zamolila produkciju da joj dozvole da ode u spavaću sobu i odspava, jer se ne oseća dobro!

Takmičari danas komentarišu da je Bajramovićeva u depresiji zbog bivšeg dečka Đorđa:

– Neće ona da prizna da još uvek pati za njim.Žena ne može da podnese što se Đole ljubi sa Saškom.Priča malopre kako ga voli, ali kao ne pati.Pa kako je to moguće.Malo malo pa joj kao nije dobro – rekao je Mili

Enisa se posle ovih reči umešala u raspravu Milija i Conje:

– Prestanite više da se vraćate na tu temu.Da ja njega volim i tačka.Nisam u depresiji kao što bi vi voleli –

Nakon ovog kratkog objašnjena, Mili je samo dodao da ukoliko Enisa ne pati kao što su mnogi primetili, te joj je upravo zbog toga i bilo sinoć loše, onda je postala dobar rijaliti igrač i shvatila je kako ova igra funkcioniše.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter